fbpx

Myynnissä olevat ullakkoasunnot, Helsinki

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole yhtään ullakkoasuntoa myytävänä. Neuvottelemme kuitenkin jatkuvasti uusista hankkeista ja tälläkin hetkellä meillä on neuvottelussa useita kohteita eri puolilla Etelä-Helsinkiä. Mikäli haluat kuulla ennakkomarkkinointiin tulevista asunnoista ensimmäisten joukossa, voit jättää yhteystietosi. Nyt rakenteilla olevan Iso Roobertinkatu 41 ullakkoasunnosta osa myytiin jo ennen julkisen myynnin aloittamista tämän kanavan kautta. Asunnot myytiin RS-sopimusta noudattaen.

Mitä tarkoittaa RS-sopimus?

Iso osa uusista myynnissä olevista asuntokohteista myydään jo rakentamisvaiheessa. Näitä asuntokohteita kutsutaan niin sanotuiksi RS-kohteiksi. Kyseistä menettelyä käytämme myös Loftmenin ullakkoasuntojen myynnissä, sillä haluamme tarjota asunnon ostajalle mahdollisuuden osallistua sisustuksen suunnitteluun jo ullakkoasunnon rakentamisvaiheessa.

RS-sopimus on Asuntokauppalain määrittelemä uusien asuntojen kauppaa koskeva menettely. RS on sekä taloyhtiöille että asunnon ostajille ehdottomasti turvallisin tapa hankkia ja rakennuttaa ullakkoasuntoja. Sopimus velvoittaa rakennuttajan turvaamaan sekä ostajien että taloyhtiön edut. Asuntojen valmistuminen määräajassa ja virheettömästi varmistetaan sillä, että rakennuttaja velvoitetaan asettamaan RS-pankkiin rahallinen vakuus sekä rakentamis- että takuuajalle. Rakennuttaja on myös velvollinen hankkimaan rakennusvirhe- ja suorituskyvyttömyysvakuutuksen. Näiden turvin RS-kohde saatetaan loppuun olosuhteista huolimatta. Mikäli haluat tietää RS-menettelystä tarkemmin, ota yhteyttä.

Jätä yhteystietosi

Jättämällä yhteystietosi, kuulet uusista ennakkomarkkinointiin tulevista hankkeissa ensimmäisten joukossa.

Hyväksyn käyttöehdot

4 + 9 =