fbpx

Minkälaisesta sisustuksesta sinä haaveilet?

Haluamme, että asunnoissamme asuu tyytyväisiä asukkaita. Koti on jokaiselle tärkeä linnake, jonka suunnitteluun kannattaa panostaa. Suunnitellaan yhdessä kodistasi toiveidesi mukainen.

Helppo, valmis sisustustyyli…

Sisustusarkkitehtitimme luo jokaiseen asuntoon aina tarkoin harkitun ja kyseiseen rakennukseen sopivan valmiin sisustustyylin. Käytämme sisustusarkkitehteina alan arvostetuimpien joukkoon kuuluvia toimijoita kuten Sisustus + arkkitehtitoimisto Kari Lappalainen Oy ja Sisustusarkkitehtitoimisto Saukkonen + Partners Oy.

…vai unelmiesi sisustus räätälöitynä?

Valmiin ja harkitun sisustuksen lisäksi ullakkoasunto voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Jokaiseen pintaan on mahdollista etsiä uusia sisustusratkaisuja ja tilaohjelmaakin on usein mahdollista muokata. Helpottaaksemme tätä tehtävää olemme sisällyttäneet jokaisen asunnon hintaan kuuluvaksi 10 tuntia sisustusarkkitehtimme aikaa. Mitä aikaisemmin olet mukana esittämässä toiveesi, sitä varmemmin ne ovat toteutettavissa.

Mitä tarkoittaa asunnon toiminnallisuus?

Sopivan sisustuksen lisäksi asunnon tulee toimia myös arjessasi. Avarista ja näyttävistä loft-henkisistä tiloista huolimatta ullakkoasuntojemme toiminnallisuus on mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Toteutamme jokaisen ullakkoasunnon aina asunnon luonne huomioiden ja mietimme valmiiksi asuntoon tarvittavat kodin arkea helpottavat toiminnot. Alla olevasta kuvasta näet, kuinka aikaisemmassa kohteessamme muutimme asunnon toiminnallisuuksia alkuperäisistä taloyhtiön hakemista rakennuslupakuvista. Ehkä tästä on apua myös unelmiesi kodin suunnittelussa.

  • Makuuhuoneen on tärkeä rauhoittaa omaksi tilakseen, oli sitten kyseessä isompi master bedroom tai lasiseinällä asunnosta erotettu makuualkovi. Näin varmistat, että makuuhuone säilyy tilana, jossa rentoudutaan.
  • Haluamme suunnitella isompiin asuntoihin aina erillisen vieras-wc:n, jotta kodin peseytymistilat säilyttävät yksityisyytensä.
  • Säilytysratkaisuissa kannattaa aina ottaa huomioon tilan käyttötarkoitus. Esimerkiksi kylpyhuoneen säilytysratkaisuja suunniteltaessa sähköhammasharjojen latauspisteet kannattaa sijoittaa kaapin sisään.
  • Kiinnitä huomiota myös asunnon valaistukseen. Asunnon kylpyhuoneessa tarvitaan hyvä ja riittävän kirkas yleisvalaistus. Kylpeminen on kuitenkin rentouttavampaa, jos tunnelmavalaistukseenkin on kiinnitetty huomiota.
  • Pyykkihuolto kannattaa suunnitella joko omaksi tilakseen tai kaapin sisään vieraiden katseilta piiloon. Näin pyykkivuori ei myöskään muistuta olemassa olostaan, kun suunnittelet rentouttavaa kylpyhetkeä.

Ullakkoasuntojemme teknisistä ratkaisuista huomioitavaa on, että asuntojen lämmitys toteutetaan kaukolämpöön liitetyllä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tämä tuo vapautta sisustukseen, sillä seinälle kiinnitettyjä pattereita ei tarvita. Raikkaan sisäilman varmistamiseksi, asuntojen ilmanvaihto on toteutettu lämmön talteenotolla varustetulla koneellisena tulo-/poistoilmanvaihtona ja asuntojen jäähdytys varmistetaan asuntoon asennettavalla ilmalämpöpumpulla.

Inspiroidu kuvagalleriasta

Kuvagalleriaan olemme keränneet 3D-kuvia ullakkohankkeistamme sisustussuunnittelun inspiraation lähteeksi. Kuvagalleriassa voit  myös tutustua myynnissä olevien ullakkoasuntojen valmiiksi valittuihin sisustusratkaisuihin tarkemmin.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Seuraa meitä myös somessa

 

2 + 7 =

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot