fbpx

Kaisaniemenkatu 3 ullakkoasunnot

Nämä Kaisaniemen Arte ullakkoasuntojen tunnelmallinen sisustus sai inspiraationsa vain kiven heiton päässä sijaitsevan Ateneumin taideaarteista. Sisustusarkkitehtimme suunnitteli kaksi harkittua tunnelmaa, jonka lisäksi asunnon ostajilla oli mahdollisuus vaikuttaa oman asuntonsa sisustusratkaisuihin. Ullakkoasuntojen suunnittelu aloitettiin alkuvuodesta 2019 ja rakentamaan päästiin samana vuonna loppukesästä. Asunnot valmistuivat syksyllä 2020.

Ullakkorakentamisen yhteydessä yhtiössä tehtiin mittava peruskorjaus, jossa uusittiin mm. sisäpiha ja pihakansi sekä pihan puolen julkisivu, ikkunat ja parvekkeet.

Kaisaniemenkatu 3, asunto 1

Tässä asunnossa tuntuu kuin asuisi viiden tähden hotellissa. Olohuoneen rouhea tiiliseinä ja isot kattoikkunat tuovat mukanaan ihanaa ullakkoasunnon tunnelmaa. Upea master bedroom spa-osastoineen vielä viimeistelevät hotellimaisen elämyksen.

Kaisaniemenkatu 3, asunto 2

Tämä upea kattohuoneisto suorastaan kylpee auringonvalossa. Terassin korkeat lasiovet saa avattua kahdelta sivulta kokonaan, jolloin tila sulautuu ihanasti osaksi asunnon muita tiloja. Asunnon terassi on kuin keidas keskellä kaupunkia.

Kaisaniemenkatu 3, asunto 3

Tämän tunnelmallisen asunnon 45 neliön olohuone tyylikkäällä avokeittiöllä mahdollistaa loistavasti isompienkin juhlien järjestämisen. Master bedroom ja upea spa puolestaan ihastuttavat ylellisyydellään.

Kaisaniemenkatu 3, Asunto 4

Asunto on niin viimeistellyn elegantti, että tuntuu kuin asuisi luksushotellin sviitissä. Omassa spassa voit nauttia lasillisen viiniä tähtitaivasta ihastellen lämpimässä vaahtokylvyssä.

Loftmen_Kaisaniemenkatu 3_asunto_5_keittio

Kaisaniemenkatu 3, asunto 5

Tämä asunto tarjoaa kaupungin parhaan näkymän upealta lasitetulta terassiltaan. Komeat kattomuodot tekevät asunnosta todella uniikin. Sen jokaisessa tilassa voit aistia ihanan ullakkoasunnon tunnelman.

Kaisaniemen ullakko-asuntojen suunnittelijat

Asuntojen arkkitehtisuunnittelun toteutti Turkulainen Haroma & Partners Oy ja sisustussuunnittelusta vastasi Kudos Dsign. Asiakkaiden muutostoiveet suunnitteli Sisustusarkkitehtitoimisto Kari Lappalainen Oy ja Sisustusarkkitehtitoimisto Saukkonen + Partners Oy. Pääsuunnittelijana toimi tuttuun tapaan Suomen nimekkäin ullakkosuunnittelija Jarmo Inkinen.

 

Arte ullakkoasunnot - Kaisaniemenkatu 3 B 45 olohuoneen 3D-kuva

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin kerromme  ullakkohankkeistamme tarkemmin!

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

14 + 8 =

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot