fbpx

Upea ullakkoasunnon tunnelma

Kaisaniemenkatu 3,
asunto 5 (77m2)

  • 3 huonetta
  • Keittiö
  • Ruokailutila
  • 2 x kylpyhuone
  • Erillinen varastotila
  • Lasitettu terassi

Komeat kattomuodot

Tämä upea kahden makuuhuoneen asunnon sisustus noudattelee Schjerfbeckin herkkää sisustustyyliä. Asunto on kodikas, mutta silti ylellinen. Upea kalanruotoparketti ja taitavasti valaistut tiilipinnat saavat asuntoon ihanan hienostuneen tunnelman.

Vuorikadun puolelle avautuva lapeikkunarivistö sekä komeat kattomuodot tekevät asunnosta uniikin. Tässä asunnossa asuessasi voit aistia todellisen ullakkoasunnon tunnelman.

Makuuhuoneiden tyylikkäät lasiseinät tuovat  asuntoon ihanasti lisää avaruutta. Niiden takaa aukeavat kodikkaat huoneet suorastaan kutsuvat rentoutumaan.

 

Terassilta kaupungin paras näkymä

Tältä tilavalta länsiterassilta voit ihastella kaupungin parasta näkymää Kaivokadulle Ateneumin ja Makkaratalon suuntaan. Ota lasi viiniä ja nauti urbaanista kattomaisemasta. Avaamalla terassilasit kokonaan, tila sulautuu upeasti osaksi kaunista keittiötä.

Loftmen_Kaisaniemenkatu 3_asunto 5_keittio

Tunnelmallinen kylpyhuone

Ihana ullakkoasunnon tunnelma jatkuu myös asunnon kylpyhuoneessa. Axor Starckin sadesuihkulla varustettu ylellinen lasinen suihkukaappi tekee suihkuhetkistäsi nautinnollisen.

Loftmen_Kaisaniemenkatu 3_asunto_5_kylpyhuone

Uniikki kolmio

Tästä upeasta kahden makuuhuoneen asunnosta löytyy kaksi tyylikästä kylpyhuonetta. Toiseen kylpyhuoneeseen kulku on suoraan master bedroomista ja toinen toimii loistavasti myös vieras-wc:nä. Master bedroomin yhteydessä olevan kylpyhuoneen runsaat säilytystilat sekä kaksi pesuallasta tekevät siitä todella arkeen toimivan. Kauniiden kaapinovien takaa löytyy kuivaava pesukone, jotta arki sujuisi vaivattomasti. Master bedroomissa tyylikkäiden kaapistojen lisäksi sängyn taakse jäävän tilan pystyy loistavasti hyödyntämään matalana varastona. Toiseen makuuhuoneeseen on suunniteltu upeat mittatilauskaapistot.

Asunnon ihastuttava keittiö on mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Käytännöllinen aamiaiskaappi toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä tai voit näppärästi hyödyntää sen myös pienkodinkoneiden säilytykseen. Mielen laadukkaat kodinkoneet puolestaan houkuttelevat ruoanlaittoon. Boran liesitasoon integroidun liesituulettimen ansiosta erillistä liesituuletinta ei tarvita. Näin kaunis, vaalea keittiö niemekkeineen säilyy hillityn eleganttina.  Ruokailutilan viereen on suunniteltu myös ylellinen ruokakomero. Se taipuu taitavan sisustajan käsissä vaikkapa pieneksi viinikellariksi.

Tähän uniikin kattomuodon omaavaan asuntoon on taitavasti suunniteltu kaikki tarvittavat arjen toiminnot. Toimintoja muokkaamalla asuntoon on myös mahdollista suunnitella pieni sauna.

< Takaisin ullakkohankkeen sivulle

Tutustuitko jo myynnissä oleviin asuntoihin?

Tämä asunto on jo valitettavasti myyty. Käy kuitenkin tutustumassa tällä hetkellä myynnissä oleviin ullakkoasuntoihimme.

Kiinnostaako tulevat hankkeemme?

Neuvottelemme säännöllisesti uusista ullakkohankkeista. Jättämällä yhteystietosi, kuulet niistä ensimmäisten joukossa.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

14 + 5 =

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot