fbpx

Tunnelmallinen Loft kauniilla kattomaisemalla

Kaisaniemenkatu 3,
asunto 3 (122m2)

 • 4 huonetta
 • Keittiö
 • Vaatehuone
 • 2 x kylpyhuone
 • Wc
 • Kodinhoitohuone
 • Lasitettu terassi
  Loftmen_Kaisaniemenkatu 3_asunto_3_keittio_

  Loft-henkinen olohuone

  Tässä asunnossa ihastuttaa Edelfeltin lämpimän tyylikäs sisustustyyli. Upea 45 neliön olohuone avokeittiöllä mahdollistaa isompienkin juhlien järjestämisen. Keittiö on suunniteltu upeasti oleskelutilojen jatkeeksi ja sen tyylikäs aamiaiskaappi valaistuksineen toimii ihanana sisustuselementtinä. Kokkaamiskokemuksen varmistaa keittiöön täydellisesti sopivat Mielen kodinkoneet. Tässä keittiössä sinustakin saattaa kuoriutua oikea kotikokki! Tilavalle saarekkeellesi voit kattaa tarjoilut useammallekin illallisvieraalle, sillä Boran liesitasoon integroidun liesituulettimen ansiosta se sulautuu upeasti osaksi tätä tyylikästä kokonaisuutta. Erillistä liesituuletinta keittiöön ei enää tarvita. Voit myös halutessasi avata terassin lasiovet kokonaan. Näin saat terassista täydellisen lisätilan olohuoneesi jatkeeksi.

  Asunnon 14 neliön master bedroom on kuin suoraan luksushotellista. Tarkoin harkitut yksityiskohdat sekä oma vaatehuone ja spa varmistavat ylellisen asumiskokemuksen tässä upeassa loft-henkisessä ullakkoasunnossa.

  Tunnelmallinen ruokailutila

  Oleskelutilojen yhteyteen sijoitettu ruokailutila takaa onnistuneen kynttiläillallisen. Ryhdikkäät ruutulasiseinät sekä rouheat tiilipinnat tekevät tilasta ihanan tunnelmallisen. Arvokkuutta tähän ehyeen kokonaisuuteen tuo upea kalanruotoparketti.

  Loftmen_Kaisaniemenkatu 3_asunto_3 olohuone ja ruokailutila

  Asunnon spa hurmaa tyylikkyydellään

  Tästä tilavasta spasta ei tyylikkyyttä puutu. Axor Starckin sadesuihkulla varustettu lasinen suihkukaappi upeine suihkupenkkeineen on kuin kansainvälinen tuulahdus suoraan luksushotellista. Mitä jos sytyttäisit tasolle muutaman kynttilän, ottaisit lasin viiniä ja pulahtaisit lämpimään vaahtokylpyyn?

  Loftmen_Kaisaniemenkatu 3_asunto 3_spa

  Huomioithan, että asunnon spa-osasto tulee olemaan todellisuudessa merkittävästi suurempi kuin yllä olevassa 3D-kuvassa. Tilaan on myös suunniteltu, tästä kuvasta poiketen,  kaksi suihkua sekä kaksi käsien pesuallasta. 

  Muuntautuva tilaihme

  Tämä upea asunto muuntautuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Iso eteistila runsaine säilytystiloineen tekee sisääntulosta todella toimivan. Kaksi tilavaa huonetta, heti eteisestä oikealle, sopivat täydellisesti useaan eri käyttötarkoitukseen: makuuhuoneeksi, vierashuoneeksi tai hulppeaksi työhuoneeksi. Huoneiden tyylikkäät ruutulasiseinät lisäävät sisääntuloon avaruuden tunnetta. Käytävällä sijaitseva erillinen kylpyhuone toimii loistavasti myös vieras-wc:nä.

  Asunto avautuu upeasti keittiö- ja oleskelutilaan. Keittiön iso saareke toimii niin kokkaustasona kuin ruokapöytänäkin. Aamiaiskaapin ansiosta keittiö pienkodinkoneineen on mahdollista piilottaa lähes huomaamattomaksi. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohva ja ruokailutila on helppo kalustaa tarvittaessa jopa 12 hengen ruokapöydällä.

  Ylellinen master bedroom, asunnon perällä, varmistaa asukkaan yksityisyyden. Todella tilava Spa-osasto kahdella suihkulla, pesualtaalla sekä liukuoven taakse piilotetulla erillisellä wc:llä tekevät tilasta todella toimivan. Arjen toimintojen helpottamiseksi spa-osaston yhteyteen on myös suunniteltu erikseen tilava kodinhoitohuone. Toimintoja muuttamalla asuntoon on myös mahdollista suunnitella sauna. Huomioithan myös, että ikkunoiden sälekaihtimet eivät ole kiinteitä. Runsaan ikkunarivistön kautta sisään tulvivan valon maksimoimiseksi, sälekaihtimet voidaan myös jättää asentamatta.

  < Takaisin ullakkohankkeen sivulle

  Tutustuitko jo myynnissä oleviin asuntoihin?

  Tämä asunto on jo valitettavasti myyty. Käy kuitenkin tutustumassa tällä hetkellä myynnissä oleviin ullakkoasuntoihimme.

  Kiinnostaako tulevat hankkeemme?

  Neuvottelemme säännöllisesti uusista ullakkohankkeista. Jättämällä yhteystietosi, kuulet niistä ensimmäisten joukossa.

  Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

  1 + 8 =

  Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

  Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot