fbpx

Tunnelma kuin 5 tähden hotellissa

Kaisaniemenkatu 3,
asunto 1 (88m2)

  • 3 huonetta
  • Keittiö
  • Vaatehuone
  • Kodinhoitohuone
  • 2 x kylpyhuone
  • Wc
  • Lasitettu terassi
Kaisaniemenkatu 3 asunnon 1 makuuhuone 3D_Loftmen

Tiiliseinä katseen vangitsijana

Tämän asunnon sisustus noudattelee Edelfeltin lämpimän tyylikästä sisustustyyliä. Astuessasi sisään kiinnität ensimmäisenä huomiota olohuoneen upeasti valaistuun tiiliseinään. Rouhea tiilipinta ja olohuoneen 2 isoa kattoikkunaa tuovat tilaan ihanan ullakkoasunnon tunnelman. Avokeittiö on suunniteltu saumattomasti osaksi olohuonetta. Sen aamiaiskaappi toimii ihastuttavana sisustuselementtinä ja kätkee myös tarvitsemasi pienkodinkoneet vieraiden katseilta piiloon. Laadukkaat Mielen kodinkoneet ja Boran liesitasoon integroitu liesituleetin ovat joka kotikokin unelmien täyttymys. Tilojen upea kalanruotoparketti kruunaa tämän tunnelmallisen kokonaisuuden.

Asunnon master bedroomin ilmeikäs ruutulasiseinällä erotettu vaatehuone sekä oma spa-osasto kruunaavat tämän ylellisen, mutta silti lämpimän tunnelman. Makuuhuoneista voit ihastella kaupungin urbaania näkymää suoraan Kaisaniemenkadun puolelle.

Terassi olohuoneen jatkeena

Avaa terassin lasiovet kokonaan, niin saat tästä tilavasta 8 neliön terassista upean jatkeen olohuoneellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia Kluuvin kauniista kattomaisemasta viltin alla viileämmälläkin säällä.

Ullakkoasunnon spa kuin luksushotellissa

Master bedroomin yhteydessä oleva tyylikäs spa-osasto kiviammeineen ja Axor Starckin sadesuihkuineen tuo arkeen kaivattua luksusta. Tilan upeat yksityiskohdat viimeistelevät tämän hotellimaisen elämyksen. Miltä tuntuisikaan nauttia upeasta kattomaisemasta lämpimässä vaahtokylvyssä?

Toimiva kolmio kahdella kylpyhuoneella

Tähän 88 neliön kolmioon mahtuu loistavasti pariskunta tai pieni perhe. Tunnelmallisen avokeittiön ja olohuoneen yhteydessä oleva lasitettu terassi maksimoivat tilan tunnun.

Asunnon master bedroom on suunniteltu palvelemaan kaikkia tarvitsemiasi toimintoja. Kulku suoraan omalle spa-osastollesi sekä erilliseen wc-tilaan varmistavat asumisen yksityisyyden. Span kaksi pesuallasta helpottavat arjen toimintoja ja kodinhoitohuone on erotettu tilasta kauniin liukuoven taakse katseilta piiloon. Master bedroomin tilava vaatehuone tarjoaa runsaasti säilytystilaa.

Asunnon toisesta makuuhuoneesta löytyy tyylikkäät mittatilauskaapistot sekä oma erillinen kylpyhuone esimerkiksi vieraita varten.

Kylpyhuonetiloja yhdistämällä ja toimintoja muokkaamalla tähän asuntoon on mahdollista suunnitella myös sauna. Ikkunoissa näkyvät sälekaihtimet eivät ole kiinteitä, joten sisään tulevan valon maksimoimiseksi ne voidaan jättää myös asentamatta.

< Takaisin ullakkohankkeen sivulle

Tutustuitko jo myynnissä oleviin asuntoihin?

Tämä asunto on jo valitettavasti myyty. Käy kuitenkin tutustumassa tällä hetkellä myynnissä oleviin ullakkoasuntoihimme.

Kiinnostaako tulevat hankkeemme?

Neuvottelemme säännöllisesti uusista ullakkohankkeista. Jättämällä yhteystietosi, kuulet niistä ensimmäisten joukossa.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

5 + 4 =

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot