fbpx

Upea edustusasunto
Iso Roban ullakolla

Iso Roobertinkatu 41 c 73 (136m²)

  • 4 huonetta
  • Keittiö
  • Vaatehuone
  • Kodinhoitohuone
  • 2 x kylpyhuone
  • Wc
  • Terassi
  • Asunnon lattiapinta-ala on 153m² eli alle 1600mm korkeaa tilaa löytyy 17m² kaupan päälle.
Iso Roobertinkatu 41 C73 ullakkoasunnon ruokailutila ja olohuone

Näyttävät kattomuodot

Ullakkoasunnon avotila näyttävine kattomuotoineen ja 5,5 metrin huonekorkeuksineen vetää sanattomaksi. Tyylikkäät tummat ruutulasiseinät ja ihanan leveät lankkuparkettilattiat korostavat entisestään tilan näyttävyyttä.

Iso Roobertinkatu 41 C73 ullakkoasunnon makuuhuone

Kaupungin hienoin masterbedroom

Tästä ullakkoasunnosta löytyy kaupungin
hienoin masterbedroom omalla terassilla,
vaatehuoneella ja spa-osastolla. Upeat
kattoikkunat kruunaavat tämän yksityisen tilan
ihanan ullakkoasunnon tunnelman.

Iso Roobertinkatu 41 C73 ullakkoasunnon kylpyhuone
Iso Roobertinkatu 41 C 73 ullakkoasunnon pohjakuva

Tämä ullakkoasunto toimii niin arjessa kuin juhlassakin

Etsitkö edustavaa kaupunkikotia vai tarvitsetko tilavan perheasunnon? Tämä tyylikäs ullakkoasunto toimii molemmissa tapauksissa, niin arjessa kuin juhlassakin.

Asunnon avaraan eteiseen on suunniteltu runsas kaappirivistö ulkovaatteitasi ja kenkiäsi varten. Tilan lattia on päällystetty isolla betonijäljitelmä laatalla, jonka ansiosta eteinen on helppo pitää puhtaana. Eteisen perältä löydät myös yhden makuuhuoneista. Se taipuu loistavasti makuuhuoneen lisäksi rauhalliseksi työtilaksi tai vierashuoneeksi.

Astuessasi peremmälle avautuu sinulle näkymä asunnon upeaan 42 neliön avotilaan.  Tilasta löytyy tyylikäs avokeittiö upeine saarekkeineen ja aamiaiskaappeineen. Saarekkeen eteen suunniteltuun ruokailutilaan mahtuu loistavasti ruokapöytä isommallekin porukalle. Avotilan toisessa päässä sijaitsevalle olohuoneen sohvalle on ihana istahtaa ihailemaan tätä upeaa 5,5 metrin korkeuden omaavaa avotilaa näyttävine kattomuotoineen.

Olohuoneen vierestä löydät alakerran toisen makuuhuoneen. Se on erotettu tilasta tyylikkäällä ruutulasiseinällä. Tämän makuuhuone soveltuu loistavasti myös erilliseksi TV-tilaksi.

 

Kuorruta masterbedroom haluamillasi toiminnoilla

Siirtyessäsi yläkertaan löydät asunnon todellisen helmen. Toiseen kerrokseen on suunniteltu asunnon masterbedroom omalla terassilla,
vaatehuoneella sekä kylpyhuoneella. Kylpyhuoneeseen mahtuu halutessasi loistavasti myös amme ja mikäli olet intohimoinen saunoja, on senkin lisääminen mahdollista. Toisen kerroksen upeat kattoikkunat ja kolmen metrin huonekorkeus kruunaavat tämän yksityisen tilan ylellisen ullakkoasunnon tunnelman.

Yläkerran kylpyhuoneen lisäksi löytyy alakerrasta myös toinen kylpyhuone, joka helpottaa huomattavastiesimerkiksi lapsiperheen aamuruuhkaa. Arjen toimintojen helpottamiseksi alakertaan on myös suunniteltu erillinen kodinhoitohuone.

Huomioitavaa on, että vaikka myytävää
huoneistoalaa asunnossa on 136 neliötä, niin
asunnon todellinen lattia-ala on jopa 153 m².

♥♥ Tämän upean ullakkoasunnon terassi katsoo kiinteistön sisäpihan puolelle lounaaseen. Lisäksi asunnon ikkunoita löytyy Albertinkadun puolelta.

Ullakkoasunto upealla kattomuodolla Iso Roobertinkadulla

Tutustuitko jo myynnissä oleviin asuntoihin?

Tämä asunto on jo valitettavasti myyty. Käy kuitenkin tutustumassa tällä hetkellä myynnissä oleviin ullakkoasuntoihimme.

Kiinnostaako tulevat hankkeemme?

Neuvottelemme säännöllisesti uusista ullakkohankkeista. Jättämällä yhteystietosi, kuulet niistä ensimmäisten joukossa.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Hyväksyn käyttöehdot

7 + 12 =