fbpx

Hulppea huonekorkeus
Iso Roban ullakolla

Iso Roobertinkatu 41 C 72 ullakkoasunto, 120 m²

Tämä asunto on jo varattu

  • 4 huonetta
  • Keittiö
  • Vaatehuone
  • Kodinhoitohuone
  • 2 kylpyhuonetta
  • 2 wc:tä
  • Terassi
  • Asunnon lattiapinta-ala on  130 m² eli asunnon ostaja saa huoneistoalan lisäksi alle 1600mm korkeaa tilaa kaupan päälle 10 m²
Iso Roobertinkatu 41 C 72 ullakkoasunnon terassi ja olohuone Loftmen

Henkeä salpaava näkymä terassille

Tämä yllä oleva henkeä salpaava näkymä avautuu, kun astut sisään tähän Industrial Loft -tyylillä suunniteltuun upeaan ullakkoasuntoon. Reilu 5 metriä leveä lasiseinä viistolla lasikatolla tuo avaruutta tähän jo muutenkin ihanan ilmavaan ullakkoasuntoon.

Iso Roobertinkatu 41 C72 ullakkoasunnon_tunnelmallinen makuuhuone

Ruutulasiseiniä ja tunnelmallisia makuuhuoneita

Ullakkoasunnon tiloja on erotettu toisistaan tyylikkäillä ruutulasiseinillä. Näin huoneiden välille on saatu luotua kiva flow ja valo pääsee kauniisti siivilöitymään läpi koko asunnon. Viistot katot ja leveät lankkuparketit luovat asunnon makuuhuoneisiin aivan erityisen ihanan ullakkoasunnon tunnelman.

Iso Roobertinkatu 41 C72 ullakkoasunnon_masterbedroom
Iso Roobertinkatu 41 C 72 ullakkoasunnon pohjakuva

Neliöt hyötykäytössä

Tästä upeassa ullakkoasunnossa on saatu jokainen neliö todelliseen hyötykäyttöön. Asunnon 120 neliöön mahtuu tilavan olohuoneen ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta, ullakkoasunnon avaruuden tunnusta tinkimättä.

Eteisestä löydät runsaasti säilytystilaa ulkovaatteille. Sisäänkäynnin yhteydessä on myös näppärän kokoinen vieras-wc, toimiva kodinhoitohuone sekä makuuhuone omalla kylpyhuoneellaan.

Eteisestä aukeaa myös upea näkymä terassin yli 5 metriä leveän lasiseinän läpi kaupungin kattojen ylle. Asunnon hulppeassa olohuoneessa ja avokeittiössä korkeutta löytyy enimmillään 5,5 metriä. Tilan upeat kattoikkunat korostavat ullakkoasunnon tunnelmaa entisestään.

Keittiö kuin kotikokin unelma

Keittiön iso saareke suorastaan houkuttelee kokkaamaan. Tyylikäs aamiaiskaappi toimii ihastuttavana sisustuselementtinä ja halutessasi piilotat sen sisään myös tarvitsemasi pienkodinkoneet, vieraiden katseilta piiloon. Keittiöstä avautuvan ruutulasiseinän takaa löydät asunnon työhuoneen runsailla säilytystiloillaan. Tila taipuu loistavasti myös makuuhuoneeksi tai tv:n katselutilaksi.

Yksityisyyden varmistamiseksi olemme suunnitelleet asunnon masterbedroomin asunnon toiseen kerrokseen. Sen yhteyteen on asukkaille suunniteltu oma privaatti kylpyhuone ammeoptiolla. Asunnon toisesta kerroksestakin löytyy huonekorkeutta jopa 3 metriä. Mikäli olet intohimoinen saunoja, niin voimme myös keskustella saunan lisäämisestä asuntoon.

♥♥ Tämän ihastuttavan ullakkoasunnon terassi aukeaa kiinteistön sisäpihan puolelle lounaaseen. Sen lisäksi ikkunoita löytyy Albertinkadun puolelta.

Iso Roobertinkatu 41 C 72 ullakkoasunnon makuuhuone2 Loftmen

Tutustuitko jo myynnissä oleviin asuntoihin?

Tämä asunto on jo valitettavasti myyty. Käy kuitenkin tutustumassa tällä hetkellä myynnissä oleviin ullakkoasuntoihimme.

Kiinnostaako tulevat hankkeemme?

Neuvottelemme säännöllisesti uusista ullakkohankkeista. Jättämällä yhteystietosi, kuulet niistä ensimmäisten joukossa.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Hyväksyn käyttöehdot

7 + 1 =