fbpx

Elämäntyyliisi mukautuva upea ullakkoyksiö

Iso Roobertinkatu 41 a 68 (34m²)

  • 1H
  • Keittiö
  • Kylpyhuone
  • Parvi (10 m²)
  • 2 x kylpyhuone
  • Asunnon lattiapinta-ala on 49m² eli alle 1600mm korkeaa tilaa saat kaupan päälle 15m²
Iso Roobertinkatu 41 A68 ullakkoasunto_ruokailutila

Upeat kattomuodot

Tämä kompakti yksiö ei paljon isompien sisariensa rinnalla kalpene. Asunnon upeat kattomuodot sekä ruutulasi-ikkunat tuovat asuntoon todella uniikin ullakkoasunnon tunnelman.

Iso Roobertinkatu 41 A68 ullakkoasunnon olohuone
Iso Roobertinkatu 41 A 68 ullakkoasunnon pohjakuva yksiö

Muuntautuva tilaihme

Ullakkotilan upeat kattomuodot pääsevät hienosti oikeuksiin tässä neliöitään suuremmalta tuntuvassa ullakkoasunnossa. Vaikka myytäviä huoneistoneliöitä asunnossa on 34, niin lattia-alaa asunnosta löytyy jopa 49 neliötä.

10 neliön parven ansiosta tämä ullakkoasunto muokkautuu helposti elämäntyyliisi sopivaksi. Asunnon avotila avokeittiöineen mahdollistaa isompienkin illanistujaisten järjestämisen. Parven voit puolestaan hyödyntää joko makuuhuoneena tai tehdä siitä itsellesi ihanan rauhallisen työtilan.

♥♥ Tämän ullakkoasunnon ikkunat avautuvat Iso Roobertinkadun suuntaan.

Upeita yksityiskohtia

Tämä loft-henkinen yksiö on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten viimeisen päälle. Eteisen tyylikäs laatta jäljittelee betonilattian tunnelmaa. Sen ansiosta sisääntulon lattia on helppo pitää puhtaana. Oleskelutilojen leveät lankkuparketit ja tiilipintainen seinä tuovat erityistä mielenkiintoa sisustukseen.

Asunnon tummasta mittatilauskeittiöstä löytyy kaikki tarvittava ja vähän enemmänkin. Keittiön aamiaiskaappi toimii ihastuttavana sisustuselementtinä. Sen sisään voit myös piilottaa kätevästi niin kahvinkeittimen kuin leivänpaahtimenkin. Riittävän säilytystilan varmistamiseksi mittatilauskaapistoja on suunniteltu lisäksi runsas rivistö sekä eteiseen että asunnon parvikerrokseen.

Iso Roobertinkatu 41 C 72 ullakkoasunnon makuuhuone2 Loftmen

Tutustuitko jo myynnissä oleviin asuntoihin?

Tämä asunto on jo valitettavasti myyty. Käy kuitenkin tutustumassa tällä hetkellä myynnissä oleviin ullakkoasuntoihimme.

Kiinnostaako tulevat hankkeemme?

Neuvottelemme säännöllisesti uusista ullakkohankkeista. Jättämällä yhteystietosi, kuulet niistä ensimmäisten joukossa.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:

Hyväksyn käyttöehdot

6 + 14 =